Om mig

Jag som skapar Babyliams lära-gå hjälmar och babynest, heter Britt-Louise Åberg. Jobbar som Konsult på Rejlers i Luleå, och har www.babyliam.se som en hobbyverksamhet. Jag har alltid sytt och skapat diverse saker, allt från kläder, gardiner, överdrag till slädar, och skydd för opererade hundsvansar. Det är bara fantasin och min tid som sätter begränsningen, för vad jag syr och tar på mig för projekt.

Att tillverka lära-gå hjälmar, började med att vi själva sökte efter en hjälm till vår äldsta son Liam, som föddes i september 2011. När han tog sina första stapplande steg så kändes det osäkert att låta honom vara helt oskyddad. Utbudet av hjälmar i lite roligare design var begränsat, och därför startade jag www.babyliam.se som inriktar sig på bra och funktionella hjälmar i kul design. Lillebror Noel, som föddes i mars 2014, har också använt sin lära-gå hjälm, då han började ställa sig upp och röra sig mer och mer.

Jag funderade mer och mer, på att tillverka andra saker inom området ”säkerhet”. Då föll lotten på ett babynest. Ett babynest är suveränt att ha för den lilla babyn. Enkel att använda och ta med sig på resa. Babynestet är utmärkt att använda t.ex. i soffan, i vagnen, eller i dubbelsängen. www.babyliam.se inriktar sig därför på att skapa funktionella och smidiga babynests.

Britt-Louise Åberg
Åskvägen 16
976 32 LULEÅ
070-281 84 54
info@babyliam.se