Babynest

Ett babynest är perfekt att använda till den nyfödda babyn, och tills han/hon rör sig mer, ca 4-5 månader. Babynestet är utmärkt att använda t.ex. i soffan, i vagnen, eller i dubbelsängen. Bra då babyn somnar i soffan, då kan man lyfta baby och babynest till spjälsängen, utan att babyn vaknar. Eller så får babyn sova hela natten i sitt ombonade babynest, mellan sina föräldrar. Babynestet är smidigt att ta med sig på resa, så att babyn kan sova tryggt på ett välbekant ställe. Babyn bör ligga på rygg eller sidan. Om bebisen har börjat rulla runt, bör du inte lämna han/hon utan uppsikt. Storleken på babynestet justeras med hjälp av snöret, och snöret placeras sedan under babynestet, så att babyn inte kommer åt det. OBS! Lämna aldrig din baby ensam och utan uppsikt i sitt babynest.

collageneast20130317-1024x211

Yttermått: Ca 47×85 cm
Innermått: 30×68 cm (där babyn ligger)

Botten/madrass:
Av ca 2 cm skumgummi.
Madrassen är uttagbar, för att underlätta vid tvättning. Dragkedja finns längst ner för att enkelt kunna ta ut madrassen. Välj färg på botten, tex. originaltyget, eller välj svart, eller välj vitt.
Längst ner på denna sida, finns information om var botten, kant och kantband är. Titta gärna på det innan du gör din beställning.

20 cm kant runt om:
Stoppad hårt med polyestervadd, så att babyn inte kan rulla över kanten.
Kanten är uttagbar, för att underlätta vid tvättning. Dragkedjor finns i vardera ändorna på kanten, för att enkelt kunna ta ut den stoppade kanten. Välj färg på kanten, tex. originaltyget, eller välj svart, eller välj vitt. Välj tyg på din kant vid beställningen.  Längst ner på denna sida, finns information om var botten, kant och kantband är. Titta gärna på det innan du gör din beställning.

Kantband:
Designa ditt babynest, så som du önskar. Välj färg på kantbandet, tex. originaltyget, eller välj svart, eller välj vitt. Välj tyg på din kant vid beställningen.  Längst ner på denna sida, finns information om var botten, kant och kantband är. Titta gärna på det innan du gör din beställning.

Tyg:
Bomullstyg, och alla aktuella tyger visas i min webshop.
Välj tyg så att du får ett babynest som är helt enligt dina önskemål.
Har ni önskemål om något speciellt tyg, kontakta mig via e-post på info@babyliam.se så försöker jag hitta tyget åt er.

Tvättråd:
Handtvätt eller 40 grader i tvättmaskin. Torktumla eller torka i torksskåp på låg/medel värme.
Om babynestet är en kombination av både mörka och ljusa färger, bör ni låta tyget ligga i en ättikslösning, för att färgerna inte ska färga av sig på varandra vid tvätt. Gör så här: Lägg tyget i blöt i 5 liter vatten, i vilket du tillsatt 4 msk ättika. Låt det ligga i ca en halvtimme. Tvätta dem sedan enligt anvisningarna ovan. Ättikan binder kvar färgämnet i tyget.

Förvaringspåse:
En förvaringspåse som passar perfekt att förvara ditt babynest i, då det inte används, eller ska tas med på resa. Förvaringspåsen är tillverkad i helt svart tyg, med handtag så att den är smidig att bära. Välj vid beställningen, om du även vill köpa en förvaringspåse.

Pris inkl. moms:
1 st babynest: 475 kr/st, + frakt 99 kr inom Sverige.
1 st babynest + 1 st förvaringsväska: 620 kr/st + frakt 99 kr inom Sverige.
Betalning sker i förskott till bankkonto i Handelsbanken, eller via Swish.

Leverans:
Babynestet skickas via Schenker, och paketet är spårbart. Ni kan följa paketet från det att jag lämmar in det hos ett ombud, tills att det når er. Leveranstid med Schenker är 2-4 vardagar.
Vid beställning av enbart en förvaringsväska, skickas den med Posten.

Leveranstid:
Babynestet sys och skickas efter betalningen är registrerad.
Det innebär att du har ditt babynest inom 7-10 vardagar, efter betalning.
Vid beställning av både en lära-gå hjälm och ett babynest, är leveranstiden även 7-10 vardagar.

Avhämtning:
Avhämtning i Luleå är möjligt, på Åskvägen 16 (Björkskatan), eller överenskommen plats.
1 st babynest: Belopp att betala 475 kr.
1 st babynest + 1 st förvaringsväska: Belopp att betala 620 kr.
Betalning i förskott till bankkonto i Handelsbanken eller via Swish, gäller även vid avhämtning.

Information om var botten, kant och kantband är:
Babynest med info om vad botten, kant och kantband är.

Välkommen med din beställning!